AWLAYS

ONE STEP AHEAD

FROM THE OTHERS!

VIP CLASS

.

За нас

Магазините ни разполагат с богат асортимент от костюми, ризи, вратовръзки, папийонки, колани и обувки. Именно с това целим да задоволим всяко едно ваше желание и идея за събитието, което Ви предстои. Разнообразието от цветове, модели и кройки за всеки мъж е наше предимство спрямо другите фирми. Истината е, че всички харесват добре изглеждащите хора, които знаят как да се обличат и грижат за себе си. Именно затова си заслужава да закупите качествено изработен дизайнерски мъжки костюм, който веднага ще подобри цялостната Ви визия и стил. За това ние предлагаме високо качество на достъпни за вас цени.

 

Изработваме специална  абтуриентска линия. Тя e във вталена кройка със силует  на скъсено сако и силно стеснени панталони. Платовете са от 100% студена вълна или комбинация между вълна и вискоза. Моделите ни са съобразени със световните модни тенденции за сезона – елементи от сатен, платове на структурни шарки и точки , както и карета. Цялата колекция абитуриентски костюми и аксесоари може да намерите само в магазините.

История

“VIP CLASS” e марка създадена преди 13 години. Отбелязва началото си от ул. “Христо Г. Данов” (Заимов) още преди улицата да бъде наречена “улицата на костюмите”. През 2008г. за пръв път ние представихме западната мода на вталените костюми, когато още се носеха широките. Затова избрахме и мото, с което да се характеризираме – “Always a step ahead from the others.”. Колективът на фирмата се стреми всяка година да представи нови и стилни тенденции, за да бъдете уникални и различни. Именно за вас създаваме наши собствени модели, които няма да откриете по другите магазини. Те са изработени с вкус и качество. Гордеем се с факта, че един от досега създадените ни модели бе шит и за световния пазар от големи фабрики и пожъна успех.

Философия

Философията на “ВИП КЛАС” е безупречен шев и богата палитра от цветове, затова колекциите ни са съчетание от контрасти на цветове в спортния и официалния стил. С тях Ви предлагаме модерен подход към начина на обличане.

Защо нас?

Предлагаме отстъпки при цялостно обличане, което включва – костюм, риза, вратовръзка или папийонка, колан и обувки.

 

Разполагаме с 2 магазина в гр. Пловдив с над 200 различни модели костюми.

 

Освен официалната ни колекция, предлагаме и спортно-елегантна за абитуриенти, гости на сватби, различни мероприятия или просто за ежедневно носене.

 

Висококачествени артикули на достъпни цени за всички клиенти и бъдещи такива.

 

Специална абитуриентска линия.

За нас

“VIP CLASS” e марка създадена преди 15 години. Отбелязва началото си от ул. “Христо Г. Данов” (Заимов) още преди улицата да бъде наречена “улицата на костюмите”.

 

 

 

Последвайте ни

Share on facebook

Контакти

Тел. 0884 87 14 14 /0895 603 933

Пловдив,

ул. Княз Александър Батенберг 20 А

 

Пловдив,

Адрес: ул. Хр. Г. Данов 10

Мъжки костюми | Абитуриентски костюми |
Logo
Enable registration in settings - general