Vip Class

Vip Class

Модни трендове през 2021!

Модни трендове през 2021!

Тенденциите за мъжка мода през настоящата (2021) година се характеризират с наличието на дръзки тонове, свежи принтове и разнообразие от материи. Предвид обстоятелствата от изминалата година, световните дизайнери развиха своето креативно мислене, с цел да сътворят нови, свежи и разчупени стилове. Съчетание на елегантност и в същото време не толкова ангажиращо облекло, придружено разбира се с модни акценти. Присъстват пастелни цветове, излъчващи мекота и оптимизъм, от който определено имаме нужда през настоящата година. Тенденциите през лято 2021 са насочени към една смела, постапокалиптична визия, така че не се колебайте!
 
Завръщането на якета от типа „бомбардировач“ или т.нар. „бомбър яке“, пренасящо ни в 70-те, определено присъства в колекциите на големите марки. Този стил ни отправя към едно пилотско превъплъщение, изпълнено с привлекателност, минимализъм и свободен дух. Този атрибут определено ще присъства в гардероба на мъжката половина през идните месеци.
 
Мечтаейки за отпускарското лято, рано или късно и то ще си дойде, както му е реда. Бъдете подготвени като следвате модните трендове, които овещават по-лежерни съчетания като костюми от типа „без усилие“. Акцентиращ елегантна визия примесена с максимален комфорт, подходящ за вечер край морето.
 
Като говорим за костюми…световните марки ни насочват към един минималистичен изглед. Бели и черни нюанси, придружени с класическа елегантност, втален или по-свободен вид. Разбира се, това не трябва да ви попречи да се гмурнете в ярката цветова гама и да бъдете смели!

За нас

“VIP CLASS” e марка създадена преди 15 години. Отбелязва началото си от ул. “Христо Г. Данов” (Заимов) още преди улицата да бъде наречена “улицата на костюмите”.

 

 

 

Последвайте ни

Share on facebook

Контакти

Тел. 0884 87 14 14 /0895 603 933

Пловдив,

ул. Княз Александър Батенберг 20 А

 

Пловдив,

Адрес: ул. Хр. Г. Данов 10

Мъжки костюми | Абитуриентски костюми |
Logo
Enable registration in settings - general