Vip Class

Vip Class

Увереност през 2021!

Увереност през 2021!

С настъпването на съдбоносната 2021г. идва и новата надежда за една по-успешна и ползотворна година. Годината, за която всички тъй отчаяно бленувахме. Година за нови хоризонти и начинания. И като всяко ново начало, идва моментът, в който си казвате, че ще промените нещо, което досега ви е убягвало – било то в личен план, в работата или относно Вашата визия. Сега е моментът да блеснете! От Вас зависи как ще ви запомнят през настоящата година…в случая не само действията Ви ще говорят за това какви сте. Не подценявайте и добрия външен вид. Както са казали: „По дрехите посрещат, по ума изпращат“. Ние от VipClass сме насреща точно за това, за едно топло и заслужено посрещане, независимо от сезона!


Неоспорим факт е, че през изминалата година над всички ни бе надвиснала онази неприятна тягостна изолация. Разбира се, това се отрази и върху модата в световен план. Дизайнерското мислене се пренасочи към по-практични визии. Въпреки това не трябва да изоставим своя стил, а напротив! Разчупете сивотата в ежедневието, внесете повече цветове в гардероба си, експериментирайте! Дайте шанс на вътрешния си глас!

Все пак човешкото око е устроено така, че да визуализира заобикалящия го свят. Цветовете са онова, което виждаме с очите си, а материята – това, което усещаме на допир. Позволете ни да Ви поглезим, като се насладите на нашите изработки.

За нас

“VIP CLASS” e марка създадена преди 15 години. Отбелязва началото си от ул. “Христо Г. Данов” (Заимов) още преди улицата да бъде наречена “улицата на костюмите”.

 

 

 

Последвайте ни

Share on facebook

Контакти

Тел. 0884 87 14 14 /0895 603 933

Пловдив,

ул. Княз Александър Батенберг 20 А

 

Пловдив,

Адрес: ул. Хр. Г. Данов 10

Мъжки костюми | Абитуриентски костюми |
Logo
Enable registration in settings - general