1. “VIP CLASS” e марка създадена преди 13 години през 2005г. Отбелязва началото си от ул. “Христо Г. Данов” 10 (Заимов) още преди улицата да бъде наречена “улицата на костюмите”. През 2008г. за пръв път ние представихме западната мода на вталените костюми, когато още се носеха широките. Затова избрахме и мото, с което да се характеризираме – “Always a step ahead from the others.”. Колективът на фирмата се стреми всяка година да представи нови и стилни тенденции, за да бъдете уникални и различни. Именно за вас създаваме наши собствени модели, които няма да откриете по другите магазини. Те са изработени с вкус и качество. Гордеем се с факта, че един от досега създадените ни модели бе шит и за световния пазар от големи фабрики и пожъна успех.
  2. Магазините ни разполагат с богат асортимент от костюми, ризи, вратовръзки, папийонки, колани и обувки. Именно с това целим да задоволим всяко едно ваше желание и идея за събитието, което Ви предстои. Разнообразието от цветове, модели и кройки за всеки мъж е наше предимство спрямо другите фирми.
  3. Истината е, че всички харесват добре изглеждащите хора, които знаят как да се обличат и грижат за себе си. Именно затова си заслужава да закупите качествено изработен дизайнерски мъжки костюм, който веднага ще подобри цялостната Ви визия и стил. За това ние предлагаме високо качество на достъпни за вас цени.
  4. Друго наше предимство е това,че освен официалните облекла предлагаме и спортно-елегантна линия – сака, панталони, ризи, обувки за всекидневно носене и други аксесоари, необходими за тази визия.
  5. Персоналът на фирмата е обучен да отговаря на вашите въпроси и желания. Продавач-консултантите ни минават обучение по етикеция на носене на официално облекло.

Философията на “ВИП КЛАС” е безупречен шев и богата палитра от цветове, затова колекциите ни са съчетание от контрасти на цветове в спортния и официалния стил. С тях Ви предлагаме модерен подход към начина на обличане.